done_outline
error

A Hp új Gamer notebookja a HP Omen i7- 8750H játékra kiváló választás, azonban igaz, hogy nem ez a legerősebb kivitel, így lehetnek olyan játékok, melyeket apróbb hibával futtat le. Kellemes anyaghasználat figyelhető meg a gépen: legtöbb része fémből áll, csak a kijelző kávája és a gép alja műanyag.

A notebook 8-32 GB RAM-mal, 128-512 GB SSD-vel és/vagy 1 TB HDD háttértárral és generációs Intel i5 vagy i7 processzorokkal vásárolható meg. A készülék DirectX 12 támogatással rendelkezik és Nvidia GTX 1050Ti videókártya van benne.

Kijelzője 15,6"-os, Full HD (1920x1080) IPS, melynek betekintési szögei megfelelőek és a színei is szépek.

Csatlakozóinak nagy része a notebook hátulján találhatóak: Ethernet csatlakozó, 1 db USB 3.1 port, HDMI kimenet, Mini-Display Port, és 1 db USB-C csatlakozó. A készülék bal oldalára 3. USB 3.1 csatlakozó, audió ki- és bemenet, valamint egy SD kártyaolvasó került. A jobb oldalra pedig egy USB 3.1-es csatlakozó, továbbá a töltő csatlakozója.

A billentyűzetet az előző generációhoz képest újratervezték, a piros helyett fehér festéket alkalmaztak. Az olvasás megkönnyítésére személyre szabható háttérvilágítást is szereltek a notebookba. A numerikus billentyűzet és a navigációs nyilak is helyet kaptak az ezüst keretes touchpad mellett, melyen két nyomógomb található.