done_outline
error
Hiba történt a rendelés felvétele közben! Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, válasszon másik fizetési módot, vagy lépjen kapcsolatba velünk.

Nyomtatóbérlés

Új nyomtató bérlés előnyei

Miért éri meg jobban nyomtatót, fénymásolót bérelni? …és miért válasszon új nyomtatót, fénymásolót, nem pedig használtat?

Nálunk új nyomtató, fénymásoló bérelhető használt helyett minimális ráfordítással!

Miért ne élvezhetné a legmodernebb, korszerű irodatechnikát a használt nyomtató bérlésekor jelentkező meghibásodások kockázata helyett?

Az új, multifunkciós nyomtató, fénymásoló bérlés nagy előnye, hogy nem fogja munkatársait meglepetésszerűen cserbenhagyni a napi teendők során. Nem lesznek leállások, fennakadások, megbízhatóan működik nap, mint nap. Egy használt, már huzamosabb időn keresztül működtetett nyomtató esetén jelentősen megnő a váratlan meghibásodások és az ebből adódó hosszabb várakozások valószínűsége, ezt érdemes mérlegelnie.

Fix havi díjért bérelhet, beruházás nélkül

Miért vállalná a milliós beruházással járó kiadásokat vagy a használt nyomtató bérlésekor jelentkező meghibásodások kockázatát? A nyomtató, fénymásoló vételárát fordíthatja egyéb céges fejlesztésekre, miközben ugyanúgy használhat egy XXI. századi igényeket kielégítő, multifunkciós nyomtatót, fénymásolót.

Több típusú nyomtató, fénymásoló közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)