done_outline
error
Hiba történt a rendelés felvétele közben! Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, válasszon másik fizetési módot, vagy lépjen kapcsolatba velünk.

Termékbemutatók

Az amerikai cég legújabb fejlesztése a GO Line sorozat, melyet kis- és középvállalkozások számára ajánlottak, megbízható, biztonságos, könnyen használható modellek.   Az MC 3224adwe egyszerűen használható színes, több funkciós nyomtató 22 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebességgel, kétoldalas nyomtatási funkcióval, másolási és beolvasási lehetőséggel, analóg faxszal és Wi-Fi kapcsolattal segíti az irodai munkát.     Kompakt méretének (magasság x szélesség x mélység - 344.4 x 411.2 x 394.1 mm) köszönhetően kis helyen is elfér, kis súlya (19,4kg) lévén pedig könnyedén szállítható. A nyomtató az első oldalt 11 másodperc alatt nyomtatja magas (4800-as) színminőségben és 600x600 dpi felbontással. A nyomtató 512MB memóriával (és Dual Core 1.0 GHz processzorral) kerül forgalomba.

    Ár-érték arányban kategóriájában egyedülálló módon a síkágyas szkenner már 50 lap kapacitású (ADF) automata lapadagolóval bővült, rendelkezik egy lapmérethez igazítható egy lapos kézi adagolóval, valamint egy A6-A4 lapméretek között flexibilisen változtatható, kihúzható, 250 lap kapacitású papírtálcával. A dokumentok beolvasása történhet a megszokott e-mail és hálózati csatlakoztatott számítógép mellett, Pendrive-ra és FTP-re.


Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)