done_outline
error

Az amerikai székhelyű vállalat, a Lexmark 1991 óta foglalkozik nyomtatókkal és fejleszt innovatív képalkotó megoldások, technikákat, mellyel több mint 170 országban népszerűvé vált.

A Lexmark legújabb fejlesztése a Go Line sorozat, amelyben szereplő MC3224adwe nyomtató kis- és középvállalkozások számára ajánlott, jó ár-érték aránnyal és kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező, megbízható, biztonságos és könnyen használható modell.

Az MC3224adwe olyan multifunkciós készülék, mely kétoldalas 22 lap/perc nyomtatási és másolási sebességgel rendelkezik, újra töltése színenként 1500 oldalas tonerekkel történik. Méretének (magasság 344.4 mm x szélesség 411.2 mm x mélység 394.1 mm) köszönhetően könnyen elfér a szűkebb helyeken is, így kisebb irodákban is megállja a helyét. A készülék 512 MB memóriával felszerelt, Windows (windows 7- től), Apple (AirPrint és AirScan), egyes Linux és Novell operációs rendszerekkel kompatibilis.

A Wifi elérhetőség mellett USB és Ethernet csatlakozási lehetőséggel is el van látva, így lehetővé téve az asztali és mobil eszközökről történő nyomtatást a jogosult felhasználóknak (Lexmark Mobile Print, valamint a Mopria®és AirPrint alkalmazásokkal), továbbá az előlapi USB csatlakozáson keresztül pendriveról és egyéb külső tárolókról azonnali nyomtatás lehetséges.

A nyomtatóba épített síkágyas szkenner 50 lap kapacitású (ADF) lapadagolóval bővült, valamint hozzá tartozik egy lapmérethez igazítható egy lapos kézi adagoló és egy flexibilisen (A6-A4) változtatható, kihúzható 250 lap kapacitású papírtálca is. A dokumentumok pendrivera, FTP-re, e-mailbe és hálózathoz csatlakoztatott számítógépbe is beolvashatóak.

A 7,2 cm átmérőjű érintőképernyő könnyű használhatóságot biztosít, menürendszere segítséget nyújt a készülék gyors és egyszerű beüzemeléséhez. Alacsony üzemeltetési költségekkel lehet számolni a duplex nyomtatás és menüben beállítható energiatakarékos mód használatával.