done_outline
error

Az amerikai Lexmark vállalat innovatív technológiáival és képalkotó eredményeivel már 1991 óta jelen van a piacon. Kiemelkedő teljesítménye és jó ár-érték aránya teszi megbízhatóvá, biztonságossá nyomtatóit és másolóit, melyeket több, mint 170 országban értékesítenek. A kis- és középvállalkozások számára ajánlott Go Line sorozatába az MB2236adw és B2236dw nyomtatói tartozik.

A Go Line sorozat mindkét tagjának alapfelszereltsége egy lapmérethez igazítható, lenyitható egy lapos kézi adagoló és egy flexibilisen változtatható, kihúzható 250 lapos papírtálca is.

A kétoldalas nyomtatás mellett a menüben található energiatakarékos módnak köszönhetően akár alacsonyabb üzemeltetési költséggel is fenntarthatóak ezek a készülékek, valamint lehetőség van nagyobb toner használatára a megtakarítás mértének növeléséhez.

Az MB2236dw készülék kétoldalas nyomtatásra, másolásra, faxolásra és szkennelésre is használható, kompakt méretének (magasság 352 mm x szélesség 415 mm x mélység 360 mm) köszönhetően kisebb helyen is elfér. A multifunkciós berendezés alapfelszereltségéhez tartozik az 50 lap kapacitású automata lapadagoló, mely akár 23 lap/perc másolásra is képes.

A dokumentumok beolvasása e-mail, USB, FTP, illetve hálózathoz csatlakoztatott számítógép segítségével is történhet. A készülék a Wifi mellett USB csatlakozó segítségével is biztosítja az Ethernetes hálózati csatlakozást.

A B2236adw nyomtató fekete-fehér nyomtatásra képes, 34 lap/perc sebességgel, kétoldalas nyomtatási feladatkörrel rendelkezik, melyben Wifi segíti a hatékony irodai felhasználást. Mérete kisebb a fent említett B2236dw nyomtatótól (magasság 215 mm x szélesség 355 mm x mélység 333 mm), így szűkebb helyekre is könnyen beilleszthető és bárhova elhelyezhető vezeték nélküli csatlakozása miatt.

A készülék nagy előnye a gyors és egyszerű beüzemelés, valamint a menüben lévő kétsoros LCD kijelző is segít a tájékozódásban. A Wifi mellett USB és Ethernet hálózati lehetőséggel is rendelkezik, így asztali és mobil eszközökről is megoldható a nyomtatás.